Beauty School 11+

Beauty School, vänder sig till ungdomar från 11-14 år som behöver lära sig lite mer om rengöring av huden och börjat intressera sig för smink och naglar. Vi varvar undervisning med workshop där deltagarna själva får bekanta sig med produkterna och prova en peel-off mask med aktivt kol som är väldigt rengörande för ansiktet alternativt en fuktgivande mask, beroende på hudtyp och behov. När ansiktet är rent och fint gör vi en manikyr och målar naglarna med gellack. (Kräver målsmans godkännande, skötselråd medföljer. Kan bytas mot vanligt nagellack om så önskas)

Har ditt barn problemhy eller behöver hjälp med sin hud på annat sätt rekommenderas ett besök hos en dipl.hudterapeut. Denna skönhetsskola är tänkt att i förebyggande syfte ge ungdomar kunskap att dagligen sköta och rengöra sin hud, samt verkligen lära ut det viktiga momentet med avsminkning.

Vi rekommenderar att deltagarantalet hålls till max 3 personer och att ingen är yngre än 11 år.

Detta ingår:

*Rengöring av ansiktet och en mild peeling med produkter ur rengöringskitet (görs av deltagaren själv efter instruktioner)

*Fuktgivande ansiktsmask eller svart mask med aktivt kol och efterföljande ansiktsmassage.

*Manikyr med gellack eller vanligt nagellack (permanent nagellack, gellack innefattar ej nagelförlängning utan är ett lack som härdar under uv-ljus. Kontakta salongen för mer information). Dekorationer och handmassage. Proffsnagelfil att ta med sig hem.

*Rengöringskit med 6 produkter och en rengöringssvamp för ung hud från Maria Åkerberg att ta med sig hem (värde 399:-)

*Grön smoothie och frukt på minispett

2540:- / 3 pers, 90 min