Om Spakalas

Fira barnens födelsedag med ett Spa-kalas!

Är du en vuxen som vill besöka oss med ett barn eller är ni kanske en stor grupp på upp till 15 barn? Inga problem! Vi arrangerar Spakalas för stora som små sällskap.

Varje grupp får givetvis ta del av alla behandlingarna som valts till respektive kalas, men viktigt är att påpeka att gruppen måste ha en enhetlig behandlingsbeställning. Kalaset beräknas pågå i ca 1,5- 2,5 timmar beroende på vilka behandlingar och tillägg du har bokat. Vid födelsedagsfirande kan även en stund till presentöppning avsättas.

Priserna för Spakalasen är baserade på 6 deltagare, vid färre antal är kostnaden densamma men ytterligare en behandling kan läggas till. Vid fler tillkommer ett pristillägg.

Vi börjar alltid med att byta om till sidenrock och tofflor. Håret sätter vi upp med ett mjukt hårband. Det är bra om barnen kommer i kläder som de lätt kan dra upp byxbenen på. T-shirt och tights/shorts eller kjol är perfekt. Därefter gör vi de 2-4 behandlingarna, beroende på vilket Minispapaket du bokat och sköter servering om du har beställt några tillägg. Vill barnen, och om det är ok med föräldrarna, fotograferas barnen under kalasets gång och även mot en "wall of fame" när de är färdigstylade. Bilderna läggs ut på Instagram och Facebook. En signatur för samtycke vid bildpublicering av barnen krävs inför varje spakalas.

Vid hemgång får alla barn en goodiebag med de produkter som vi använt, nagellack, nagelfil, håraccessoarer och en godisstrut.

Boka ditt Spakalas och eventuella tillägg via bokningssidan, telefon:031-203434, mejl eller personligt besök.  För att säkra din bokning ska en handpenning på 50% av kalaspaketkostnaden erläggas. Den ska betalas i förskott i samband med bokningen till swishnummer: 123- 370 42 51. Erläggs inte handpenningen minst 2 veckor före den bokade kalasdagen kan ditt bokade kalas komma att avbokas.

För tillgängliga kalasdagar, se här

Hittar du ingen passande dag eller har du speciella önskemål? Hör av dig så hjälper vi dig att boka en dag som passar för er! Vi är flexibla och vill om möjligt samarbeta för att hitta en lämplig kalasdag.

Märk din swishbetalning med ditt namn och datumet för ditt bokade kalas. När förskottsbetalningen är erlagd får du en bekräftelse på detta via mejl och fina inbjudningskort i pdf-format som du antingen kan skriva ut eller skicka med epost.

Skriv gärna i bokningens kommentarsfält för hur många barn bokningen avser, deras ålder och gärna vad födelsedagsbarnet heter. Vill du ha hjälp med förslag på kalaspaket och tillägg, tveka inte att höra av dig!

Inför 2020 har vi inte mindre än två kalasnyheter: Tea-Partykalas och Makeoverkalas.

Observera att erlagd handpenning inte återbetalas! Vid sjukdom kan vi hitta en ny dag för kalaset, men alltså ingen återbetalning.

Du kan nu även köpa presentkort att ge bort till någon som du tycker om. Presentkorten är antingen digitala, dvs de skickas i Pdf-format till din mejl och betalas med Swish, eller analoga och kan inhandlas i fysisk form på salongen. Du laddar korten med valfritt belopp. Presentkorten är giltiga i ett år från utskriftsdatumet.

Avbokningsregler

Vid avbokning mindre än 24 timmar innan dagen för kalaset är tiden låst och då är av- eller ombokning inte möjlig. Innan dess går det att ändra dag för kalaset i bokningssystemet.

En förälder/ansvarig måste alltid vara med vid varje kalastillfälle. Föräldern för lite äldre barn behöver inte vara närvarande hela tiden,(såvida inte barnen vill det), utan kan ta en liten sväng på stan, men ska vara ansvarig för gruppen. Det råder mobil/skärmförbud bland barnen under kalasen. Den ansvarige föräldern får däremot gärna ta bilder och sedan dela bland deltagarna och på sociala medier.

Vi är alltid minst två som arbetar under spakalasen, och vi har alla god erfarenhet av och är vana vid barn.

På Instagram och Facebook kan ni se hur våra kalas brukar gå till!

Instagram: studio34kidsminispa

Facebook: Studio34

 

Ev allergier meddelas skriftligen.