Hudvård och massage

Vi utökar nu vår behandlingsmeny med hudvård för barn och ungdomar utförd av Dipl.Hudterapeut Zara Ibrahim.

Hudvården riktar sig enbart till unga människor som på ett tidigt stadie i livet vill ha hjälp med att få in den goda vanan att regelbundet rengöra- och ta hand om sin hud.
Många ungdomar är väldigt duktiga på att sminka sig och lägger tjocka lager med foundation, men är inte alls lika noga med att rengöra ansiktet och ta bort sminket varje kväll.
Ungdomarna börjar allt tidigare och tidigare att sminka sig och ju tidigare de får in vanan om att sköta om sin hud desto bättre förutsättningar har de att senare i livet länge kunna få behålla sin ungdomliga hy.

Vi arbetar enbart med ekologiska produkter från Maria Åkerberg, som vi även har till försäljning på salongen, och vill med detta lära barn och ungdomar att med rätt produkter och goda vanor ta hand om sin hud.

Det vanligaste misstaget man gör är att man blandar produkter från olika hudvårdsmärken eller att man bara använder tvål och vatten vid ansiktsrengöringen.
Huden mår bäst av att få skräddarsydda produkter anpassade till rätt hudtyp.
Vi hjälper ditt barn att med god rådgivning efter hudanalys få kunskap om produkter att använda morgon och kväll hemma i ett sk “Hudvårdsschema”.

Maria Åkerberg Klassisk Ansiktsbehandling 45 min 520:-
Vi börjar med en grundlig rengöring och följer efter vår hudanalys upp behandlingen med en mild peeling.
Därefter en varm handduk över ansiktet som får porerna att öppna sig. Portömning om det behövs och därefter en underbar ansiktsmassage.
Sedan följer en fuktgivande ansiktsmask och avslutningsvis en vårdande ansiktscrème.

Massage 30 min 380:-
En mycket lugn och rogivande behandling där massage kombineras med handpåläggning.
Väldoftande olja efter eget val används om man så vill.