*NYHET* Makeover-kalas

Alla har vi väl som små stått där framför spegeln med mammas läppstift och med varierat resultat följt läpparnas konturer.
Det som väntar i vuxenvärlden är kittlande och spännande.
Jag hade, när jag startade upp Studio 34 Kids&MiniSpa en vision om att jag aldrig skulle sminka barn och få dem att efterlikna vuxna, utan just låta barn vara barn så länge som det bara går. Därtill hörde att inte lägga makeup på ett barn.
Den principen står jag fast vid, fast jag måste ändå erkänna att jag märkt under de två år jag nu drivit salongen, att ett Makeoverkalas är efterfrågat och nog inte skulle vara så dumt ändå.

På kalaset är det vi vuxna, utbildade makeupartister som under kontrollerade former håller i penslarna och bara sprinklar lite färg på läppar, kinder och ögonlock. Foundation och puder skippar vi helt.

Jag tror att många småtjejer längtar efter att få nosa på smink, testa hur de ser ut och bara för en kväll ha ett mejkat ansikte.
Jag vänder mig till dem som är för stora för ansiktsmålning, men för små för att sminka sig själva. Vi vill göra detta som en kul grej, och bjuda på det lekfulla som kan uppstå när man får lite glitter på kinderna.

Vi kallar det Makeover-kalas.
Vi mejkar, lånar ut roliga peruker, löshår och rekvisita och tar en massa skojiga bilder mot vår ”wall of fame”.
Sedan gör vi även manikyr på alla deltagare med så mycket bling och glitter som det bara går!

Välj om du vill lägga till en Snackbox eller något annat ätbart till varje deltagare under fliken ”Tillval”.

Goodiebag till alla med lite smått och gott att ta med sig hem.
Kalaset är lämpligt för barn från 7 år.
Ett Makeover-kalas kostar 2850:- och avser en grupp på 5-6 pers. 1,5 tim

Vid färre antal deltagare kan en behandling läggas till, vid fler tillkommer 450:-/pp.