Om Studio 34 Kids&MiniSpa

 

Jag som driver och äger salongen heter Matilda Klingener och har varit frisör med svenskt Gesällbrev sedan 1993. Jag är förutom frisör diplomerad makeupartist, nagelterapeut, har utbildning i massagens grunder och är även professionell ansiktsmålare.

 

Studio 34 Kids&MiniSpa är ett komplement till min stora salong Studio 34 där jag välkomnar barn från 12-13 år och vuxna. Salongerna ligger båda på Aschebergsgatan 34, men i olika lokaler, med endast 10 meters mellanrum. Studio 34 Kids&MiniSpa öppnades i januari 2018 och Studio 34 i augusti 2008.

Konceptet på MiniSpaet är uppdelat i två delar. En del med traditionell hårvård så som klippning och styling, en annan som består av pedikyr, manikyr, ansiktsvård och öronhåltagning samt olika Spa-kalasarrangemang.

Salongen är öppen på helger och någon eftermiddag/vecka lite efter behov och efterfrågan. På skollov kan det bli lite mer öppet än vanligt. På Instagram och Facebook lägger jag ut information om extra öppettider. (Instagram: studio34kidsminispa)

På Studio 34 Kids&MiniSpa utför jag lättare Spabehandlingar på barn från ca 6-12 år och klippningar på barn från 0-år. Jag färgar inga barns hår med permanenta hårfärger, vaxar eller lägger makeup på ett barn.

 

Jag eftersträvar att ditt barn ska tycka att det ska kännas lustfyllt, roligt och positivt att komma till Studio34 Kids&MiniSpa och bli fin. Härlig inredning, frisörstol med "diamanter"och schamponeringsstation som är avpassade för ett barn är något jag har tagit fasta på. Målet med besöket är, förutom att bli klippt, att få en lugn upplevelse, komma ner i varv och känna att det finns en värld som bejakar allt som är färgglatt, glittrande och härligt - att barnen, oavsett kön, ska trivas. Salongen är inte skapad enbart för att blidka flickor. Jag vet att det finns mängder med pojkar som också tycker det är vackert med guld och glitter och som älskar att få sticka ner fötterna i ett löddrande rosmarindoftande fotbad!

För de minsta som ibland kan vara lite ängsliga inför frisörbesöket har jag distraktioner i form av Ipad och jag täcker även för spegeln så att barnet inte ser vad jag gör. Leksaker, såpbubblor och mutor finns det också.

Fotografering sker förstås efter överenskommelse med föräldrarna och en GDPR-underskrift på plats är obligatorisk. Bilder som föräldrarna själva tar vid frisörbesöket får gärna delas på sociala medier under #studio34kidsminispa eller på Facebook.

 

Alla som besöker MiniSpaet ombeds att ta av sig ytterskorna och låna tofflor. Detta pg av att golvet är rosa, och väldigt känsligt för smuts, dels för att vi även är ett MiniSpa och då vill vi ha det rent. Tofflor i alla storlekar finns att låna vid entrén, föräldratofflorna ligger på elementet. Tofflorna är även för din egen skull, då golvet är kallt och mycket hår finns på golvet från klippningarna som du säkert inte vill få på strumporna!

Är du nöjd med din upplevelse hos oss blir jag jätteglada om du rekommenderar salongen till andra barnfamiljer efter ditt besök. Jag som frisör gör alltid mitt bästa, förutsättningarna givna, och strävar ständigt efter att bli bättre och hålla en hög kvalité på mina arbeten.

Blir du av någon anledning missnöjd vill jag jättegärna ställa saker och ting till rätta och ber dig i så fall kontakta salongen i första hand. Eventuella reklamationer ska ske senast 2 veckor efter utfört arbete.

Välkommen till Studio 34 Kids&MiniSpa