Om Studio 34 Kids&Minispa

Studio 34 Kids&MiniSpa är ett komplement till min befintliga salong Studio 34. Salongerna ligger båda på Aschebergsgatan 34, men i olika lokaler, med endast 10 meters mellanrum. Då jag länge haft en dröm om att expandera, och att satsa på en salong för barn, kändes det helt naturligt att ta steget och utveckla mitt företag då tillfället erbjöds. Jag har en stadig kundkrets av barnkunder, men aldrig riktigt profilerat mig som en barnfrisör. Nu känner jag att jag kan ta steget fullt ut och välkomnar ännu fler barn och deras föräldrar till en härlig värld där jag hoppas att de ska trivas.

Konceptet är uppdelat i tre delar. En del med traditionell hårvård så som klippning och styling, en annan som består av MiniSpa; pedikyr, ansiktsvård och manikyr med olika kalasarrangemang, och en tredje där vi under hösten 2018 kommer kunna erbjuda en rengörande ansiktsbehandling och massage.

Vissa dagar kommer vara reserverade för MiniSpa aktiviteter, medans andra kommer vigas åt klippningar. Bokningarna styr hur arbetsdagarna ser ut. Salongen är öppen på helger och någon eftermiddag/vecka. På skollov kan det bli lite mer öppet än vanligt. På Instagram och Facebook lägger jag ut information om extra öppettider. (Instagram: studio34kidsminispa)

Jag eftersträvar att ditt barn ska tycka att det ska kännas lustfyllt, roligt och positivt att komma till Studio34 Kids&MiniSpa och bli fin. Härlig inredning, frisörstol med "diamanter"och schamponeringsstation som är avpassade för ett barn är något jag har tagit fasta på. Målet med besöket är, förutom att bli klippt, att få en lugn upplevelse, komma ner i varv och känna att det finns en värld som bejakar allt som är färgglatt, glittrande och härligt - att barnen, oavsett kön, ska trivas och få gå utanför den stereotypa normen som samhället satt upp. Salongen är inte skapad enbart för att blidka flickor. Jag vet att det finns mängder med pojkar som också tycker det är vackert med guld och glitter och som älskar att få sticka ner fötterna i ett löddrande rosmarindoftande fotbad!

Eftersom det råder lugn på salongen gäller skärmförbud för besökarna under spakalasen. Mobiltelefoner lämnas hemma. Om barnen vill ha bilder från kalasen får den ansvariga föräldern fotografera och sedan dela. Bilder får gärna delas på sociala medier under #studio34kidsminispa eller på Facebook.

På Studio 34 Kids&MiniSpa utför jag lättare Spabehandlingar på barn från ca 6-12 år och klippningar på barn från o-år. Jag färgar inga barns hår med permanenta hårfärger, vaxar eller lägger makeup på ett barn.