Stor & Liten

Här kan en vuxen få skämma bort upp till  2 barn och få en mysig MiniSpaupplevelse tillsammans.

Fokus är givetvis på barnen, men den vuxne får även ta del av behandlingarna. Är ni två vuxna med varsitt barn debiteras 1 vuxen+1 barn x 2.

Vi börjar förstås med att låta barnen (och de vuxna som vill förstås) byta om till sidenrock och tofflor. Därefter utförs de i förväg valda behandlingarna.

Välj enhetligt 2 av följande behandlingar:

*Pedikyr: Ett varmt och bubblande fotbad, lite fotscrub, nagellack och en skön fotcrème som avslutning. (Ej filning eller klipp av naglar).

*Ansiktsvård:  Ansiktet att få sig en lugnande och avslappnande mask med gurka på ögonen, varma handdukar och ansiktscrème.

*Manikyr: Filning, under- och överlack med dekoration och avslutande hand- och underarmsmassage.

Eller

*Paraffinbad med manikyr: En underbar behandling för torra händer, följs upp av manikyr, hand och underarmsmassage.

Goodiebags med lite smått och gott till barnen ingår.  Vid ytterligare behandlingar utöver de som ingår: 460:-/deltagare

1 vuxen och 1 barn: 2080:-

1 vuxen och 2 barn: 2790:-

Lägg till  förtäring eller fler behandlingar som t ex klippning, öronhåltagning eller styling om så önskas. För 169:- extra kan även ett rosa hårband i fleece med salongens logotyp beställas. (Detta måste anges i bokningen senast en vecka innan dagen för besöket.) Satinrockarna med glittertryck på ryggen kan även köpas för 529:-/st och finns i två storlekar.