Öronhåltagning

Jag använder Blomdahls håltagningsmetod med sterila verktyg för att på ett smidigt och säkert sätt ta hål i ditt barns öronsnibbar. Eftersom jag gör båda hålen på en och samma gång går det väldigt snabbt.

Örhängena ligger i en försluten kassett och kommer aldrig i kontakt med vare sig min eller ditt barns hud förrän hålet är gjort. Jag använder endast plaststift för att inte bidra till allergier, 100% fritt från nickel.

Läs mer om Blomdahls öronhåltagning här! www.blomdahl.se

Pris för två hål 499:-
Pris för ett hål 349:-

Efter 6 veckor ska håltagningsstiften kasseras och bytas ut mot riktiga örhängen. Jag rekommenderar att ni fortsätter att använda Blomdahls örhängen i plast under det första året. Det är viktigt att barnet har örhängen i hålet dag och natt den första tiden så att hålen inte växer igen. Det bästa är en hängande modell i plast. Den håller hålen rena luftiga och torra, är skönare för barnet att sova på och löser dessutom ut om örhänget skulle fastna i någonting. Jag har många modeller till försäljning på salongen och kan även specialbeställa om så önskas.

Några rengöringsservetter ingår i priset för håltagningen.

Köp gärna med er ett par örhängen att byta till den dagen det är dags. Det är viktigt att barnet bär örhängen både dag och natt de först åren så att inte hålen växer igen, vilket de annars kan göra mycket snabbt.

Observera att nedre åldersgräns för öronhåltagning är 5 år.