Spa

Finns det någon som inte älskar Spa och att bli ompysslad?

Det finns så många barn som gärna vill gå på Spa, precis som vuxna, som älskar välmående, massage och att få vackra naglar men som inte får följa med på skönhetssalonger och Span förrän de blir lite äldre. Därför har vi behandlingar på salongen med Spakänsla som är väldigt omtyckta av barn. Förut hade vi på salongen möjlighet att ta emot större grupper och vi arrangerade även Spakalas vid t ex födelsedagar, men pg av att det är svårt med personal har dessa tjänster som innefattar stora grupper tyvärr helt upphört.

Istället erbjuder vi numera andra härliga Spaarrangemang för max 3 barn där våra små livsnjutare får uppleva allt från manikyr till massage i mindre grupper.

Är ni ute efter ett födelsedagskalas med Spatema finns Hemmaspakalaset där ni helt enkelt hyr allt ni behöver för ett lyckat kalas med material för upp till 15 deltagare och vill ni skämma bort någon liten prins eller prinsessa har vi något vi kallar för Livsnjutarens Lyxpaket med olika innehåll.

Vill en vuxen tillsammans med ett barn komma och göra Spabehandlingar tillsammans har vi Stor&Liten som brukar vara mysigt.

Läs med om de olika tjänsterna på respektive sida.